Sa incep sa raspund :lol: :evil:
LeonardPiron> Tu trebuie sa fii intotdeauna contra nu? Indiferent de subiect... Grafica inseamna mod de desenare nu desenul insusi. Pot sa trec peste faptul ca un anime are efecte speciale mai slabute, sau se vede ca este ceva mai vechi din modul de realizare...dar nu voi reusi sa-l vad fericita daca nu-mi place actiunea

....
Catalin>Am vazut anime-uri in care chiar personajele s-ar fi simtit ofensate sa ridice nivelul vocii...erau prea bine educate

.
Anime-urile cuprind orice tema...dragostea, ura, frica...sunt sentimente universale. Ceea ce difera sunt modurile in care oamenii reactionaza la acestea. Si te poate surprinde diversitatea lor. La capitolul tehnica de desen a personajelor am observat si eu ca multi baieti arata cam ca fetele

si chiar am spus-o de cateva ori...dar asta nu este o regula...acum cativa ani nu erau desenate asa personajele..si in cativa ani se vor schimba....dar pt. mine asta n-a fost suficient sa ma faca sa sa rad (poate doar in cazuri speciale)..si nici nu am renuntat la placerea reala de a gusta anime-uri.
Raptor>Conversatia cu tine devine o adevarata placere. Nu stiu ce au realizat colegele tale...dar nu cred ca era ceva de calitate. A durat putin sa inteleg ideea ta...si nu sunt sigura daca am reusit..asa ca daca gresesc corecteza-ma

. Deci tu spui ca animeurile fac parte din categorii valabile si pt filme si ca nu aduc nimic nou. La categorii sunt de acord orice poate fi clasificat. Si un anime poate apartine in mare unui gen. Si sunt oameni care nu suporta anumite genuri. Ca nu aduc nimic nou...nu cred....eu am gasit idei surprinzatoare...sau idei vechi dar exprimate surprinzator

.
PS: Lord of The Rings este cartea mea favorita..filmul este mic copil...si sunt cateva anime-uri care folosesc atmosfera de basm a lui Tolkien. Si nici eu nu mai intru pe aici pana luni...desi asta chiar nu intereseaza pe nimeni