Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 19 Jun 2003, 18:56   #114
raptor
Leprechaun

raptor

Da'.Catalin a zis-o bine.Animeuri-le,oricat de tampite le zic eu sau cit de GENIALE le consideri tu :lol: nu pot fi 'altoite' pe o baza preexistenta,cum ar fi subiectele clasice-merg la faze pac-pac,Chuck Norris,Cei 7 samurai plus,in majoritatea cazurilor,la filozofii orientale miscate pe ici pe colo cu unele conotatii apartinand altor religii.M-am informat putin azi,nu prea mult,recunosc,si tind sa cred ca am dreptate.0Par example[. Aveam 2 colege in clasa care se ocupau intens cu treburi d-astea-adica le desenau(am terminat liceu' de arte);si la un moment dat dupa o serie de Songoku' &co. sau cum naib@ se numeste tipu ala au inceput productia de anime cu tema LOTR(DA BA,IO-S MANIACU CU LORD OF THE RINGS SI IMI FACE O IMENSA PLACERE SA RECUNOSC LUCRUL ASTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (*) 8) (*) )-si fan LOTR and all,dar oricum,chestiile alea erau...ciudat de scarboase(,in rest,cele doua fenomene desenau foarte bine).Deci animeuri-le nu le poti scoate din groapa aia lacrimogeno-sadica,oricat de diversificata ar fi tema pe care incearca sa o prezinte.Si,cum ziceam,de ce sa nu recunosc cat de mult urasc genul asta de...ce-or fi(ca s-ar parea ca nu-s desene animate,nu?).Numai Harry Potter si Eminem au un loc mai de cac@ in raptor's top.
ps Boyz nd girls,nu ne mai vedem pana luni,ca am de invatzat pt BAC.Nu ca ar interesa pe cineva chestia asta,da'...whatever.

(*)

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif