Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 19 Jun 2003, 09:30   #110
Dayane
Novice

Dayane

Raptor> Inveti repede ...deci prezenta mea pe aici tot ti-a folosit la ceva. In privinta neplacerii tale fata de cultura nipona nu pot sa zic nimic. Gusturile nu se discuta. Spui ca nu-ti place grafica dintr-un anime. Grafica nu este partea cea mai importanta (cel putin nu pt mine). Importanta este povestea si mai ales modul in care este expusa. Pot sa vad aceeasi scena banala intr-o mie si una de feluri...De asta imi plac mie anime-urile..permit o detaliere mult mai mare a emotiilor si detaliilor. Controlul personajului este absolut..el exprima exact ceea ce autorul isi doreste sa exprime. Urasti anime-urile...cum poti sa te pronunti atat de categoric fara sa studiezi fenomenul?
Quote:
iar motivul pentru care gunoaiele astea au intrat pe piata audio-vizuala si au cucerit televiziunile de peste tot este pretul ca japanezii fac tone de asa ceva cu ajutorul animatiei moderne adica computerizate si de asta ii bat la costuri pe ceilalti!
Total gresit...anime-urile au fani..si pentru o cerere mare se dezvolta imediat o industrie producatoare. Si nu sunt chiar ieftine 8)
Dar nu stiu daca m-ati inteles..nu tot ce este anime este excelent..dar nici sa nu respingeti orice anime pe baza unor amintiri sau idei preconcepute nu-i frumos.
Dayane is offline   Reply With Quote sendpm.gif