Thread: ANIME-uri
View Single Post
Old 18 Jun 2003, 15:22   #106
raptor
Leprechaun

raptor

Quote:
Anime nu este acelasi lucru cu desene animate. Intelegeti si voi. Anime-urile sunt speciale tocmai pt ca au fost create de japonezi.
Pai tocmai de-aia le urasc....nu-mi plac asiaticii(nu-s rasist,da' efectiv nu-mi plac!),si cultura lor de einspe' mii de ani mi se pare o cultura de r*hat!!!La fel,toata filozofia lor si,mai ales,nenorocitele alea de pagode!!!!!!!!!!!
Quote:
Anime nu este acelasi lucru cu desene animate. Intelegeti si voi. Anime-urile sunt speciale tocmai pt ca au fost create de japonezi.
Pai da,ca atunci cind ati moralizat LOTR,de exemplu,fiecare isi dadea cu parerea,nimeni nu era neavizat.Asta-i parerea mea,si,in fond,daca topicu' astha ar fi full de fani A-NI-ME 8) ,va-ti prea plictisi.Parerea mea.
Pai de la SB incoace n-am vizionat 'chestii' d-astea destul de mult ca sa le aflu numele.Si Pironu' are dreptate-nu tin minte sa fi auzit de copii care au paralizat/orbit dupa ce s-au uitat la 'Kepthain' Planet sau la Balanel.

Cu ce sa argumentez?Din punct de vedere al graficii(si crede-ma,la faza asta am oaresce specializare) chestiile-s la fel peste tot si oriunde:nasoale!Acelasi tip de desen,ochii aia mari,fetzele gen desen de copii p-antiia....A,ca animeurile evolueaza si situatia pare mai lucrata and stuff...acelasi tipar.Dovedeste-mi ca nu-i asa.Zi ce sa mai zic-crede-ma,AM DE UNDE.LE URIM,NEPRETUITULEEEEEEEEEE,pentru ca-s prost facute,perverse(hopa,asta n-ar fi o chestie chiar asa de rea :roll: )monotone,plicticoase,in consecinta,pentru ca-s ANIME-uri.

http://www.youtube.com/watch?v=81bQJGafcjU
raptor is offline   Reply With Quote sendpm.gif