Originally Posted by ricutza:
amintesc doua reclame care mie imi plac foarte mult si pe care chiar stau sa le vad: cea de la Dorna si cea de la promovarea citirii cuvintelor care sunt scrise pe ambalajele produselor(cea cu cumparatorii legati la ochi)...ambele mi se par extrem de bine realizate....nu ma asteptam ca la Dorna sa se poata face o astfel de reclama...nu era genul de produs care sa intre in categoria reclamelor inteligente...
|
Pai... Dorna e Coca cola. Apropo de superscripturi: spumeg, ma topesc, etc (actiune pe care le poate face si o apa si o persoana), dar cu sunt limpede cum e?
Ar fi fost mai bine (optimist, viatza noua, bla, bla) daca se termina cu imaginea cu bebelushul?
Si inca o intrebare: respectivul spot nu pare la apa in general? Esti cea ce bei si eu beau Bucovina plata, care e problema?
Despre spotul LOWE, cu cumparatorii... de ce sunt absolut totzi legatzi la ochi, chiar nimeni nu citeshte etichetele? Acest spot il inlocuieshte pe cel al lui Ogilvy in care se ti se recomanda sa citeshti prospectul la roshii si pepeni!!!
------------------------------
Viitorul suna ocupat.