View Single Post
Old 09 Jun 2003, 16:16   #40
patch4all
Veteran

patch4all

Send a message via ICQ to patch4all
Bagheera taica, nu te mai juca cu intelesurile cuvintelor deoarece se vede ca tie ar trebui sa iti spui "lasa, toate trec". Daca spui ca nu crezi ca ma amuz si ca ma implic pana la epuizare scriind pe cale de consecinta in contradictoriu, cel putin in plan tematic aceasta succesiune de cuvinte lasa sa se inteleaga in mod pertinent ca ma inversunez nu? De ce o intorci si afirmi ca de fapt implicarea pana la epuizare nu implica - in viziunea ta - vreun sentiment de ura? Haide sa analizam cele scrise de catre tine, nu imi place cand se rastalmacesc vorbele; crezi ca daca ai citit adunat vreo 4 carti si 5 reviste poti sa jongla cuvintele dupa bunul tau plac....

Iar chestiunea cu 200 a disparut deoarece mi s-a parut ca acea afirmatie este depasita de realitate si ca ar fi prea low sa vadesc tocmai eu asa ceva...

Ma rog, sincer nici nu as avea cum sa te cunosc, jucam pe alte arene fii sigur de asta, nici nu ma chinui sa iti mai demonstrez. Stiu, vei avea o replica, vei scoate in evidenta inca o data intelepciunea ta si pseudo-calmul tau anglo-colentinesc, insa parol imi provoci greata.