View Single Post
Old 08 Jun 2003, 10:24   #20
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Nu, deci pula mea, am nevoie de un adversar pe masura, nu de Alex Leo Serban si de purtatorul lui de sub-stindard, Baghera. Cind lui Alex Leo Serban i se reproseaza, pe fata (desi lui i/ar fi placut pe la spate) ca nu stie sa faca o critica de calitate, el nu incearca sa isi protejeze scrierile (constient de valoarea lor de prezervativ folosit), ci contra-ataca intr-un mod asa de penal incit mi se pare absurd din partea mea sa mai imi stric rimele pe el. Tati, e simplu: ti l/am recomandat pe James Berardinelli care scrie mult mai bine decit ati face-o intr-un 3some tu cu Kirilov si cu Damian (l/as fi bagat aici si pe prolixul, yet calofilul Gorzo, dar stiu ca, cel putin, ala e straight si a si vazut mai multe filme ca mine). Tu, in afara de filme contraceptive, ce pula mea mai stii sa comentezi? De ce nu pui tu mina in pula mea (ooops, asta poate ti/ar placea, scirba mica) sa citesti pe ici pe colo o cronica scrisa cinstit, fara aberatii si glumite ieftine, de tabloid. Ca nu poti. Articolul in care iti aratai dosul, bagaboanta mica, era scris chiar cu dosul. Am incercat sa te inteleg, deh, tu esti homsexual, esti a freak of nature, deci voi ginditi pe invers. Din pacate insa, in afara de niste nume mult prea mari pentru un om asa de mic ca mine (ecoul lor nu cade din inaltimi peste mine), eseul tau nu spune nimic. In afara de pofta pe care o resimti punind poze cu homosexuali, n-am inteles nimic despre miscarea gay, despre cultul minoritatii asteia in arta, samd. Pula mea, grecii credeau in kalokagathia, in care frumusetea fizica (asa cum o vezi tu in statuile alea cu puta mica si muschi armoniosi) ar trebui sa se imbine cu aia spirituala. Frate, tie iti lipsesc ambele. So, finally, why dontcha go fuck yourself and spare us the sordid details? Sau du/te si stringe niste membri pentru cultul tau: nu uita sa ii bagi acolo pe Amyd si ricutza, aia care iti scriu tie PMSuri de incurajare.
Ambra Blu is offline   Reply With Quote sendpm.gif