draga alex,
trebuie sa admit ca m-am gindit si eu un pic inainte sa ii pomenesc numele lui littera aici. dupa care am ales sa o fac - pentru ca nici un context nu ii poate intina memoria in vreun fel. you know what i mean? si, pe de alta parte, respectul e respect, si paralizia care ii apuca pe toti cind vine vorba de domnia sa ma irita de-a dreptul. asa se face ca un search pe internet cu numele sau nu da mai nici un rezultat. un search cu numele tau insa... hmm? we all respect him right into oblivion. intre timp, pauza. chiar, tu ai acces la media, l-ai cunoscut - deci iubit - i-ai dedicat vreodata un portret, un eseu, ceva?
eu, in contextul asta amarit, aveam de ales intre a scrie niste pagini plicticoase care n-ar fi evocat totusi decit partial ce voiam sa iti comunic, sau a ii pomeni numele. i went for the easy and complete way out. you got the message. then i got yours. others may have too. so there... si toti cei care parcurg aceste interesante discutii macar vor gasi un tidbit in plus de... altceva in ele. everybody wins.
cit despre laurentiu damian and stuff, te cred. reprezinta inca o dovada pentru mine - daca mai aveam nevoie de una - ca exista "nepotism" in critica romaneasca. cu toate astea... nu ii faceti nici un bine unui nae caranfil imbalsamindu-l de viu... omul e clar ca poate mai mult. si pare foarte singur printre atitia prieteni, desi sunt convins ca pe moment se simte in al noualea cer cind va citeste elogiile. si daca va mai si crede? :wink: intretinerea vechilor amicitii nu conteaza in marea schema a lucrurilor, iar publicul si creatorii nu au decit de suferit din toata mascarada asta.
ricciotto
p.s. pentru unii din restul participantilor la disputa (sunt un diplomat la ora asta, clar

) just give up. deveniti patetici, i mean it. count your losses, then your blessings, smile and just move on. sau... discutati. insultele scurte aruncate din incheietura va arunca intr-o lumina defavorabila, to say the least, parca nici n-ati fi tot voi. si nu toata lumea va cunoaste si altfel... nu va autoreduceti din graba si falsa detasare - we all know that ain't quite so - totusi, jucati pe puncte. si alex va da ocazii, dar voi nu fructificati mai nimic - sper sa nu vi se para altfel :o . well, at least think about it.