Quote:
LOTR se petrece intr-un spatiu care NU are nici o legatura cu realitatea,
pur imaginar
- Matrix are niste idei filosofice exceptionale pe cand LOTR...
|
Dar evenimentele din Stapanul Inelelor se supun regulillor lumii in care exista-in sensul ca prin actele lor personajele din LOTR nu-si neaga realitatea,nu actioneaza in afara lumii lor.De acord,nici MAtrix nu e un basm,dar nici Lord Of The Rings nu poate fi incadrat in aceasta sectiune.Si asta face opera lui Tolkien si incercarea lui PJ-in mare,zic eu,reusita,atata timp cat a fost singurul care s-a 'inhamat' la o sarcina atat de grea-si Spielberg si Lucas s-au tras pe c#r cind a fost vorba de LOTR(Lucas are SW,ce-i drept)-atat de speciale.
Si Matrix nu-i chiar atat de original pe cat s-ar crede;da,e filozofic la greu,si prin asta eu zic ca iese,in mare parte,din sfera SF si intra intr-una ceva mai 'elevata',dar ideile alea exceptionale sunt doar in parte originale,si asta le cam scade din valoare.LOTR e nou,e incredibil,e nemaivazut...pentru ca prin 19.. nu exista inca curentul asta destul de trandafiriu numit fantasy,sau dungeons&dragons sau cum vrei sa-i spui si care lui Tolkien ii era antipatic de-a dreptul;ca sa zici ca de,alta carte
[email protected]c nou...
Oricum,nu prea mai stiu de ce ne certam-io mi-s fan LOTR,tu Matrix,mie-mi place si Matricea si banuiesc ca si tie-ti place in ntr-o anumita masura LOTR;de concurenta intre cele doua nu prea poate fi vorba avand in vedere ca-s doua chestii diferite ca de la cer la pamant....Si ma autoproclam fan inrait LOTR avand in vedere ca,la o saptaman dupa ce am iesit din spital(pneumonie-nu atipica :wink: )am fost la premiera la TTT,cu toata opozitia parintilor si a lu' tanti doctor.Si m-as fi dus si legat
de patul de spital.
Quote:
Raptor nu ar trebui sa inveti pt BAC???...
|
Da' acuma ce crezi ca fac?
Mersi,blitz.
I HATE HARRY POTTER!!!!!HP sucks cocks in hell next to Eminem.... 8)
Chiar trebuia sa scot din mine chestia asta....