Thread: Matrix 2
View Single Post
Old 01 Jun 2003, 17:35   #73
Hell_Girl
Veteran

Hell_Girl

Originally Posted by ricutza:
mi-e mi s-a parut foarte plictisitor acest Matrix reloaded...90% din film Neo se bate cu oamenii rai...efectele speciale sunt intr-adevar foarte bine realizate...din pacate nu reusesc sa suplineasca lipsa actiunii si nici jocul relativ slab al actorilor...Neo e enervant de puternic, Trinity nu e foarte credibila cand il iarta asa de usor pentru mica sa infidelitate iar Morpheus...nu stiu exact dar ceva nu-mi place nici la el...
eu n-am inteles ce s-a intamplat cu Tank...explicati-mi va rog...murea cumva in primul Matrix si nu mai stiu eu?
si sincera sa fiu nu prea am inteles nici finalul...

Legat de Tank si eu sunt nedumerita: ce s-a intamplat exact cu personajul, pentru ca in primul film nu moare, dar in M2 sora lui spune ca e mort????? Poate intre cele doua filme "i s-au infectat ranile"...
Despre actor am citit ceva intr-o revista pe programe tv - cum ca el ar fi semnat initial un contract pentru trei filme; inainte de inceperea filmarilor la M2 s-a certat cu fratii... si in consecinta i-au inlocuit personajul. Oricum i-a dat in judecata ca sa se razbune.
Hell_Girl is offline   Reply With Quote sendpm.gif