Thread: Matrix 2
View Single Post
Old 29 May 2003, 13:51   #51
musique
Novice

musique

Originally Posted by i_matei:
Am revazut filmul provocat de discutia de pe acest forum... Mey, nu stiu, impresia generala e si mai slaba acum dupa ce l-am revazut...
Nu am sa incerc ca sa "patrund" ce a vrut sa spuna unul sau altul din personajele filmului, pentru ca nu merita!!! Filmul e foarte slab, deci nu merita sa imi omor neuronii incercand sa inteleg ce a vrut sa zica unul sau altul...
Nene,e un film comercial 100%, ideile ale filosofice cauza-efect si libera alegere nu isi au locul si rostul... macar faceau un film comercial de la un cap la altul si era clara chestia...

Pacat de Matrix 1, care avea la baza o idee atat de inteligenta si atat de SIMPLA !!! Cred ca asta a facut filmul sa aiba atata succes... Acu l-au complicat de nici nu mai stii ce ai vazut...

Fratie, tu ori ti-ai pus in gand sa enervezi cei cativa useri care doresc sa discute in liniste despre filmul asta (cei cativa care isi rup din timpul liber zilnic ca sa incerce sa inteleaga care e faza cu filmul asta) ori esti prost facut gramada. Imi cer scuze ca sunt atat de direct insa nu ma pot abtine... :oops:
Nu stiu de ce am impresia ca tot ce ai spus mai sus este, de fapt, doar o incercare de a fi Gigi Contra. Si, sincer, spui ca ai revazut filmul... nu cred. Esti sigur ca nu te-ai uitat, din greseala, la un film Disney???
:lol:
Spui ca Matrix 1 a avut la baza o idee geniala si... SIMPLA, in timp ce partea a doua a filmului ti se pare slaba. Spui ca este un film comercial dar fara sa vii cu argumente. Normal, e mai simplu asa... de ce sa-ti bati capul sa te faci inteles si sa explici, simplu, de ce ti se pare acest film PROST .
Una peste alta... cred ca te-ai uitat degeaba la filmul asta si vei continua sa te uiti ca vitelul la poarta noua si de acum inainte. Probabil IQ-ul tau subunitar refuza impulsurile electrice ale singurului neuron pe care il ai utilizabil si nu iti permite sa treci dincolo de placerea de a molfai un pumn de pop-corns in timp ce, chipurile, te uiti la un film.
Asta este singura concluzie pe care eu unul o pot trage. M-am saturat de toti kinderii de 13-14 ani care cu banii de paine pe ziua respectiva fug intr-un icafe, stau atarnati de forumuri de discutii, bat campii cu gratie si apoi, satisfacuti, chipurile, intelectual, pleaca linistiti spre scoala. "Mama, ce le-am zis-o alora...".
Hai siktir...

funny pirate...