Thread: Matrix 2
View Single Post
Old 26 May 2003, 15:49   #24
victor
Guru

victor

Nu sunt fan Matrix dar mi-am dorit sa vad filmul pentru ca mi-a placut prima parte. Nu m-am asteptat la ceva deosebit tot ce am vrut a fost sa ma simt bine si sa ma distrez. Si merita banii. Daca nu vrei decat distractie, efecte speciale si cascadorii filmul merita banii. Lasi deoparte prestatia actorilor, replicile plate rostite mecanic, discursurile cu filosofie de doi bani si iti ramane un film bun.

Nu inteleg de ce pe toata lumea a deranjat-o scena de dragoste ? Ca nu are ce cauta intr-un film de genul asta ? Poate, dar mai enervante au fost ventuzele pe care si le trageau KR cu CAM si vorbele gen "I need you". Auzi "Za one" nu poate singur.

Scena cu bataia contra 100 Smith. De ce nu a facut pe Superman mai devreme ? Din moment ce nu ii poti omori nu e normal sa scapi cu minim de efort ?

Cea mai enervanta parte a filmului pentru mine a fost cea - cu citez pe cineva de mai sus - "discoteca". Aia afla ca vin masinile si ei danseaza si se distreaza.

Rasturnarile de situatie sunt partea buna. Explicatia Arhitectului pare cel putin la prima vedere misto. ( trebuie revazuta pentru a vedea daca are buguri ). Lasa loc de manevra berechet pentru partea a treia. Desi puterile paranormale ale lui Neo in viata reala in afara Matrixului cam ne dau o idee. Si oricum din cate inteleg masinile vor trebui invinse in afara Matrixului in viata reala.

Incep insa sa tin cu masinile. In aceasta a doua parte tot ce a fost masina sau "masina made" a fost misto. Superbi : Gemenii, Agent Smith si partial Merovingian(pana revine de la WC). Groaznica partea umana : Fishborne, Reevs, Moss, Smith, Comander Lock, etc.

Nu vreau sa par rasist dar cam multe personaje de culoare. Stie cineva la Hollywood este impus vreun procentaj albi - negrii ? Interesant insa ca agentii sunt albi.

P.S. Voi ati ras cand i-a facut masaj pe cord ?
victor is offline   Reply With Quote sendpm.gif