Scena 4 [scrisa de NoOne la 05 Nov 2002 14:57]
Piuitul enervant al ceasului deshteptator il facu pe Leo-Neo sa tresara. Dupa ce a mai tresarit de cateva ori, a sarit ca ars de bricheta din pat, izbind cu capul podeaua (ca efect al efectului Doppler)
- Baga-mi-ash !!! exclama el [ CE? - ne intrebam noi]... Iar o sa intarzii la serviciu.
RHINEHEART: Ba, tu cre' ca ai o problema...
Leo-Neo: Da, sa traitzi!!!
RHINEHEART: Te crezi mai special, acu dupa ce-ai murit in Titanic...?
Leo-Neo - tace malc
RHINEHEART: Nu-i nimic, ai sa mori shi in filmul asta... Eu deja am vorbit cu baietzii shi cu... Woops!
[b]Leo-Neo[b] (pe o voce plangacioasa): Te spun lu' maaaaaaamaaaaaaa....
RHINEHEART: Sa ma dea in judecata. Acu marsh la locu' de munca. Shi daca te prind ca mai joci Solitaire te spun lu' dom' regizor.
Un lucrator al Poshtei Romane apare in cadru blocand imaginea lui Leo-Neo. Noi - baietzii ii multzumim, ele - fetele NU.
Poshtashu' : Nenea Anderson?
Leo-Neo (nepricepand graiul dulce moldovenesc raspunde instinctiv) : Nope.
Poshtashu' (nepricepand graiul creaturii din fatza lui intinde un pachet) - Atzi primit un plic.
Leo-Neo : Nu mersi, are Antrax.
Poshtashu' : Nu are. E gol. Am luat eu ce era inauntru.
Leo-Neo : In cazul asta da-l incoace.
Poshtashu': Semnatzi aici, spuse el intinzand un cec de 250.000 de dolari.
Dupa plecarea poshtashului Leo-Neo desface plicul.
- E gol, constata el surprins. Iar am luat tzapa de la Poshta Romana. Da pana cand, dom'le, pana cand?
Ar fi vrut sa-i raspunda cineva, dar toata lumea se sfortza din greu sa n-o faca.
Un celular ascuns (din precautzie de Larry W. dupa monitorul lui Leo) incepu sa tzaraie:
*****Tzaaaaarrrrrrrrrrrr*******
Speriat, Leo-Neo inchise monitorul. Asta era tot ce-i mai lipsea. Sa mai plateasca shi un monitor stricat.
Continua pe acelashi ton celularul....
Amintindushi ca un calculator se inchide din alta parte, Leo-Neo apasa butonul pe care scria RESET.
... to be continued...