View Single Post
Old 26 May 2003, 01:53   #4
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
Scena 3 [scrisa de christi la 18 Oct 2002 09:49]

Deci ne aflam in mijlocul unui "chef" cu muzica rock si persoane imbracate in negru. Leo-Neo sta sprijinit de un perete strategic amplasat de echipa de filmare. Bea niste Cappy de nectar - Coca Cola nu are voie datorita cofeinei, iar de bere nici nu poate fi vorba.

Paminity se apropie de el.

Paminity: Buna, Leo-Neo...

Leo-Neo nu pare sa-si dea seama ca despre el e vorba. Se uita nedumerit imprejur si mai ia o gura de Cappy.
Paminity se apropie si mai mult de el. Sint acum fata in fata - ma rog, atit cit este acest lucru posibil datorita "armamentului" ei.

Paminity: Buna, Leo-Neo...

Acesta pare mai nedumerit ca oricind. Se uita incurcat la regizor, care isi pune miinile in cap. Incearca sa-i sopteasca replica. "De unde stii numele asta?" Leo-Neo nu a auzit. Se strimba spre regizor. "De unde stii numele asta?" spune regizorul, ceva mai tare. "Care nume?", vine replica inocenta a lui Leo-Neo. Regizorul isi pune miinile in cap. Leo-Neo incearca: "Wachowski? Larry? Director?" Cu mari eforturi, regizorul il face sa priceapa ca aia era de fapt replica lui. Leo-Neo se intoarce din nou spre Pam.

Leo-Neo: De unde stii numele asta?
Paminity: Care nume?

Leo-Neo e din nou incurcat. Paminity incearca si ea: "Di Caprio? Leo? Pussyface?"... O scurta privire spre regizorul care isi smulge parul din cap, si spre Kid Rock, pierdut pe undeva prin multime. Dupa mai multe secunde, isi repereaza iubitul, care nu se vedea datorita pantofilor cu toc inalt ai unei membre a echipei de filmare. Incurajata de privirea ingaduitoare a iubitului ei - cu pumnul ridicat deasupra capului - Pam isi aminteste ce trebuie sa zica.

Paminity: Stiu multe despre tine. Asteptam sa te cunosc de atita vreme...
Leo-Neo: Pai ne-am cunoscut mai inainte...
Paminity: Aaa... imi amintesc...
Leo-Neo: Cine esti?
Paminity: Numele meu e Paminity.
Leo-Neo: Paminity? Acea Paminity? Cea care a (beeep) cu (beeeep) si cu (beeeeeep)? Si a lansat totul pe video?
Paminity: A trecut mult de atunci. Si eram doar cu iubitul meu.

(inca o privire spre Kid Rock, care face eforturi deosebite sa scape de guma de mestecat de care s-a lipit si care-l tintuieste in loc)

Leo-Neo: Doamne!
Paminity: Ce?
Leo-Neo: Si eu care credeam ca era fata!...
Paminity: Majoritatea tipilor asa cred...
Leo-Neo: Vrei sa mergem undeva sa.... stii tu...
Paminity: Nu, e mai sigur aici.

Leo-Neo ramine uimit. Mai bea niste Cappy, care se termina. O privire dojenitoare spre regizor. "E gata, cum dracu continui?". Un asistent de platou se repede cu o sticla noua de Cappy.

Leo-Neo: Deci tu ai facut faza de pe calculatorul meu...

Paminity aproba din cap.

Leo-Neo: Cum ai reusit?
Paminity: Nu-i mare lucru... Trebuie sa te conectezi la ---
Leo-Neo (intrerupind-o): Nu, nu, nu la aia ma refer... aveam un filmulet pe calculator, in care (beeeep) (beeeep) foarte (beeeeep)... Nici macar nu (beeeep)...
Paminity: Aaaa.... Nici aia nu e mare lucru... Nu pot sa-ti arat acum. Nu pot sa-ti spun decit ca esti in pericol.

Leo-Neo devine ingrijorat.

Paminity: Ei te privesc, Leo-Neo... (faza asta suna mai bine in engleza: They're watching you, Leo-Neo...)

Leo-Neo pare debusolat total. Lacrimi incep sa-i curga pe obraji. Brusc incepe sa plinga in hohote si o ia la goana spre regizor. "Auzi, ei ma privesc!" Ii spune el printre sughituri.... "Ce ma fac acum?"...

(to be continued..... acum trebuie sa plec)
:smile: