Thread: CHICAGO
View Single Post
Old 22 May 2003, 04:17   #14
blitz43
Guru

blitz43

Originally Posted by Floydman:
in al doilea rind discutati asa lejer despre The Hours si Chicago si ele nici macar nu au aparut in ro, daca nu ma insel? fratilor piratilor ce maifaceti dragutilor?

Pop / Six / Squish / Uh uh / Cicero / Lipschitz!

nu inteleg aluzia... ar trebui sa ne fie frica sa ne afisam parerile numai pentru simplul fapt ca filmele respective n-au aparut pe ecrane? fiecare se descurca cum poate si in functie de posibilitatile financiare. Apoi daca-ti convine sa astepti o vesnicie pâna nu stiu ce distribuitor se gândeste sa aduca filmu' pe ecrane, respec, ai nervi tari...
revenind la subiect, filmu' nu m-a dat pe spate. Marturisesc ca nici eu nu sunt adeptul filmelor de genul asta, dar m-a furat peisajul rau de tot. Meritul Caterinei cea Mare. Apoi a fost kinda funny sa-l vezi pe Gere dansând si cântând, cât despre Queen "Mama", eu unul i-as fi dat oscarul. Acum m-am convins ca Renee Z. isi merita locul cu cinste in topicul "Actrite enervante"(SHe had it coming!) . Scena memorabila Tangoul CellBlock (a mai zis parca cineva). John C. Riley continua pe linie ascendenta (oricum, tipu' e genial de când il stiu). Una peste alta, filmu' merita vazut, macar pentru atmosfera din secolul trecut din SUA. Peste Dancer in the dark, sub Moulin Rouge.
PAREREA MEA!
Because you wouldn't understand
blitz43 is offline   Reply With Quote sendpm.gif