Am reusit sa vad Occident in cadrul Festivalului Filmului European si nu pot decat sa spun ca sunt incantat de ce am vazut. Este un film, un intreg colaj de povesti, excelent. Nu pot decat sa confirm lucrurile pozitive spuse despre film.
Intr-un fel mi s-a parut ciudat rolul Sorinei, adica domnisoara Androne(cum scire la imdb...)...nu neaparat rolul ci interpretarea rolului. Ea mi s-a parut destul de incredibil de distanta de Luci...intr-un fel toata relatia lor era extrem de superficiala. Parca a lispit ceva.
Apropos...ati observat B 63 PCR(hehe) respectiv fructele din lemn din casa colonelului. Arata superficialitatea lumii, care doar la suprafata arata bine dar pe dinauntru este..."bata".
Ce m-a deranjat usor era gestul acela cu scuipatul. Nu neaparat idea in sine, care este draguta, ci faptul ca unul dintre copii semana prea mult cu un...cum sa-i spun...intelegeti sper ce incerc sa insinuez. Probabil nu a existat vreo intentie rea, dar mi s-a parut o usoara discriminare...care poate insa scapa foarte usor neobservata intr-o "comedie" unde totul are un context "inofensiv".
|