View Single Post
Old 04 May 2003, 22:38   #9
Flavius
Senior

Flavius

Nu stiu daca cinemagia a fost primul site web romanesc ce isi propunea sa trateze in paginile sale subiecte din domeniul celei de-a 7-a arte, insa a fost primul site de acest gen despre care eu am aflat. Cu siguranta va mai amintiti, ca acum vreo 3 ani la Prima TV era difuzata o emisiune de cinema, ce avea acelasi nume ca si site-ul acesta: CineMagia. (Apropo, era o emisiune mult mai buna decat F&TV difuzata in prezent de acelasi post TV.) In cadrul acelei emisiuni am aflat prima data de site-ul web cinemagia, gazduit pe atunci (daca nu ma insel) de Flanco. De atunci cinemagia a devenit un site de referinta, un adevarat portal pentru cinefilii de pretutindeni, atragandu-si vizitatorii prin continutul lui bogat si atractiv. In plus datorita forumului gazduit in paginile sale si a altor features, cinemagia este si un site interactiv.
Faptul ca apar site-uri noi de cinema, este de apreciat, iar acest lucru nu ar trebui sa pericliteze existenta cinemagiei. Site-ul cinemagia prin prezenta sa de cativa ani a impus un standard, care cu greu va putea fi depasit de site-urile noi in bransa. Asfel raspunsul meu pentru cei care intreaba daca cinemagia e pe duca, este "No way!".

P.S. Felicitari celor din spatele site-ului cinemagia!
Flavius is offline   Reply With Quote sendpm.gif