View Single Post
Old 05 Apr 2003, 16:21   #47
Demona
your Worst Nightmare

Demona

Originally Posted by Guinevere:
dar mi-a placut f.f. mult si povestea dintre Eowyn si Aragorn...

....CEEEEEEEE?!?!?!?! Guin...NU NU NU!!!!! Eu una o urasca pe Eowyn!!! Barbie-Arwen wannabe!!! Hai sa itzi spun shi de ce o urasc...deci in primu` rand...uhmm..nu spun de ce ..dar al doilea rand ca s-a dat la Aragorn shi al treilea rand pentru ca atunci cand taica-sau, Theoden ii spune sa stea pe al ei c** shi sa aiba grija de poporu` Rohanului, nuuuuu,
ea trebuie sa mearga in ditamai lupta shi fix la Nazgul merge sa-l omoare. Shi-a gasit blonda sa il omoare pe Regele-Vrajitor din Angmar!!!
Numa` ca sa reusheasca sa se raneasca, pentru ca pana la urma tot Merry sa-l taie, ca doar el l-a injunghiat cu sabia ce o avea din Borrow-Downs - faurita special pentru Regele-Vrajitor!!!! Ca apoi, saracu` Aragorn, rupt din lupta nu are el altceva de facut...numa` sa o mai vindece SHI PE EOWYN-VITEAZA!!! Bine nu e vina ei asta...ca doar Tolkien a scris cartea...DAR NU-MI PLACE DE NICI O CULOARE DE PERSONAJUL EOWYN !!! :evil:

I rest my case, your Honour!!!

Keep the LOTR Pride alive!