Hm... pentru mine a fost o surpriza placuta faptul ca Adrien Brody a luat Oscarul pentru cel mai bun actor, imi doream foarte mult sa-l castige. "Pianistul" a fost filmul meu preferat la aceasta editie a Oscarurilor, asa ca parerea mea e ca a meritat din plin toate 3 Oscaruri ce le-a luat. Ceea ce mi s-a parut putin ciudat (si poate chiar injust) a fost faptul ca filmul lui Scorsese nu a luat nici un Oscar!! E un regizor foarte talentat si merita sa fie premiat pentru filmul ce l-a facut. Macar Oscarul pentru cel mai bun scenariu original trebuia sa-l ia. Hable con ella ("Talk to her") nu-l merita (parerea mea).
Editia din anul acesta nu mi s-a parut rea (avand in vedere "background-ul" in care aceasta s-a desfasurat - razboiul din Irak). Eu ma bucur ca nu l-au amanat. In 75 de ani, niciodata nu a fost amanat din cauza conflictelor armate (si au fost mai mari ca cel de acum cu Irakul)
Decernarea premiilor am urmarit-o in direct pe Pro7 care era singurul canal ce nu o dubla. Traducerile astea in direct mi se par groaznice, nu pot sa le ascult.
Cam asta cred eu.
Numai bine,
Raul
|