View Single Post
Old 24 Mar 2003, 14:16   #51
PoliFanAthic
Guru

PoliFanAthic

Send a message via ICQ to PoliFanAthic Send a message via AIM to PoliFanAthic Send a message via MSN to PoliFanAthic Send a message via Yahoo to PoliFanAthic
Sunt multumit..presupunerile mele au fost in mare parte corecte si pot spune ca in general nu m-am mirat de castigatori. Am vizionat Oscar-urile la PRO7, si am avut bucuria de a le vedea fara vre-un dublaj sau traducere aiurea. Mi-a placut foarte mult ceremonia.
Premiile, cred eu, s-au dat dupa cum putea sa se astepte toata lumea. Din pacate nu am vazut nici Pianistul, nici Gangs of New York, nici The Hours si nici Chicago. Din ce am auzit si citit despre filme, a reiesit insa ca Polanski a facut o treaba extraordinara, si mi se parea normal sa nu primeasca Jack oscar-ul pentru best actor. Ii ajung cate are.
Premierea lui Brody m-a incantat, desi nu m-ar fi deranjat daca ar fi castigat Nicholson sau Cage. Totul este asa de "a shot in the dark", dar pur si simplu speram ca aceste filme sa castige. Sper sa nu fiu dezamagit la vizionarea lor.
Cel mai socant fapt a fost lipsa de premii pentru GoNY...ma asteptam sa castige totusi cateva. In rest...toate bune si frumoase.
PoliFanAthic is offline   Reply With Quote sendpm.gif