View Single Post
Old 24 Mar 2003, 09:53   #50
Luke_Dorian
Senior

Luke_Dorian

Send a message via ICQ to Luke_Dorian
******************* Irina Margareta Nistor cu tot cu traducerea ei cu tot ca a stricat Oscarurile. ********** aia a tradus toatal aiurea si de ajuns cat sa nu intelegi absolut nimik.Trebuia sa ma concentrez f.tare pe ce zic aia in engleza ca sa inteleg cat de cat ceva.Oricum o ceremonie de tot KKtul cu Chicago si the Pianist in frunte.Ce draq i-au dat lu papagalu' ala de Adrien Brody Oscarul cand erau actori mult mai buni pe langa el.Iar la Gangs of NY afost hotie pe fata.Prea multe premii pentru ratarea aia de film care se numeste Chicago.Tot razboiu asta din Irak a facut ca mosii de la Academie sa aleaga niste filme super siropoase.Sincer sa fiu m-am cam saturat de atatea filme cu evrei persecutati in WW2 flme care mai iau si o gramada de premii.Pe saracu Eminem cred ca nici nu l-au lasat sa apara pe acolo.Sunt dezamagit ca Daniel Day-Lewis n-a luat Oscarul desi face un rol super.Si a trebuit sa le mai vad si pe grasele alea doua cantand .Singurul lucru care mi-a placut a fost live-ul de la U2,in rest o ceremonie de kkt la a carei lipsa de calitate TVR a contribuit din plin.
P.S. Cine este de acord cu angajarea unui asasin platit pentru a o rezolva pe IMN sa ma contacteze :wink:

(un semi-kick de la admin pentru limbajul, hmm, cam colorat)
Luke_Dorian is offline   Reply With Quote sendpm.gif