Oamenii trec si se duc, dispar. Cuvintele lor dispar in timp, iar civiliazatiile la fel... "Fatalitate"...
Pentru infocatii fani ai trilogiei stapanitorului inelelor (care e tot un inel) care au pus mana si pe alte romane sau nu au uitat ce au citit inainte de a "descoperi" miracolul, cuvintele de mai sus nu sunt chiar necunoscute. Dar asta a fost doar o incheiere. Nu cred ca suntem aici sa discutam daca suntem fani "Lord of the Rings", "Minority Report", Peter Jackson sau Steven Spielberg, sau daca una dintre "opere" este mai importanta decat alta. Noi suntem aici doar pentu a ne spune propriile pareri. Daca eu cred ca trebuie sa va conving ca LOTR nu este "miracolul" despre care se tot vorbeste, atunci voi persevera. Daca voi sunteti incapatanati si nu ma credeti si continuati sa ma atacati, atacand filme ale caror fan nu am spus ca sunt si nici nu am dat de inteles ca as fi, acesta este dreptul vostru si puteti persevera, fara sa deschideti ochii la adevar.
Story-ul nu este foarte original. Sunt o groaza de scenarii clare, existente de cand lumea, inglobate una-ntr-alta, fara nici un substrat mitic, filozofic sau orice altceva. Filmul este mai interesant vizual.
Totusi, mai ales pe Frodo (m-am saturat de poreclele astea copiate), va provoc sa ghiciti de unde sunt imprumutate cuvintele din introducere si de unde vine "MinRep"!
|