View Single Post
Old 16 Feb 2003, 19:44   #13
Seven
Novice

Seven

The ring(Amenintarea)

tin sa precizez ca m-am dus la acest film tocmai datorita reclamei pe care i-ati facut-o voi pe forum. Na-m fost dezamagit decat de un singur aspect ca si ultimi participanti la discutie nu am gasit nimic asa de scary la acest film. Te tine intr-adevar incordat intr-o tensiune greu de gasit la alte filme dar atat. Io zic ca se incadreaza unui nou gen de filme de "groaza" foarte popular acum alaturi de "The Others", "Al saselea simt" filme in care tensiunea si sentimentul de a nu stii ce urmeaza dau tot farmecul si justifica banii si timpul acordat. Mi s-a parut genial cum toata sala dadea sa se ridice dupa ce a gasit Rachel corpul Samarei in fantana si au urmat celebrele scene cu imbratisari atat de specifice happy-ending-urilor americane. Credeam toti ca s-a terminat si sincer eram un pic dezamagit desi subiectul filmului fusese tare. Dar stupoare vine replica lui Aidan "dar de ce ai ajutat-o nu stiai ca ea nu doarme niciodata" (parafrazare) si nimeni nu mai stia ce se intampla, ce o sa urmeze si sa-au asezat toti pe scaune curiosi si un pic bulversati sperand sa vada cum se termina totusi filmul asta ciudat. Si n-am fost dezamagiti. Ca sa mai adaug si eu doau intrebari la lista deja expusa as intreba si io 1) De ce copiatul casetei era antidotul(mai vreu si o alta parere) si 2) De ce daca toate imaginile de pe caseta erau elemente reale indicii din realitate care sa duca spre fantana o singura imagine nu si-a gasit "realul" aceea cu oamenii asezati in asa fel incat dadeau impresia unor viemi (poate mi-s-a parut)?
Seven is offline   Reply With Quote sendpm.gif