si mie mi-a placut filmul...mi s-a parut usor atipic pentru americani dar e o schimbare in bine in orice caz...
finalul este un pic socant...rog persoanele care nu au vazut filmul sa nu citeasca restul mesajului desi nu e genul de final surpriza care sa revolutioneze tot filmul...
sincera sa fiu, dupa reactia pe care a avut-o Leticia, eu ma tot asteptam sa-l omoare...mie asta imi inspira atitudinea si expresia ei...nu i se vedeau nici mainile...oricum ma asteptam sa fie suparata, sa vrea sa plece, ceva in genul asta...dar de fapt ea nu avea de ce sa reactioneze asa...ea nu vede in portretele respective faptul ca Hank si Sonny i-au omorat sotul ci ca asta a fost modul barbatului sau de a se revansa pentru suferinta pe care i-a provocat-o: "trimitandu-l" pe Hank sa aiba grija de ea...practic realizeaza ca totul nu este doar o intamplare asa cum credea initial...exista o lege in Univers care are grija de fiecare om in parte....astfel, plansul ei este un mod de a se elibera si de se detasa de tot trecutul sau trist...faptul ca filmul se termina cu ei doi privind cerul poate fi interpretat din nou ca o constientizare ca nimic nu este inatamplator!