Thread: Seriale TV
View Single Post
Old 24 Jan 2003, 16:19   #35
theo
Guru

theo

Originally Posted by Poison:
Originally Posted by Semaca:

A mai fost un serial dragut pe PROTV: nu mai stiu cum se numea era cu o familie: tatal - dr. veterinar, fata cea mare - dr. de oameni, fata cea mica - casnica, cu un bebe fara tata, mama - moarta, dar cu aparitii in visele fetei cele mari! Ma relaxa enorm si era difuzat si la o ora acceptabila!
Era Providence si era la Prima. Da' de Linia maritima Onedin va mai amintiti? Cum a venit actorul ala in Romania si l-au imbatat bine cu tuica si l-au pus de-a jucat perinita... :lol: :lol: :lol:

Bun serial a fost "Linia maritima Onedin". Ma surprinde ca si-a amintit cineva de el (pe actor il chema parca Peter Gilmore, dar de faza cu perinita chiar ca nu-mi amintesc). Banui ca cei mai multi membri ai forumului erau pe atunci "soimi". Nu stiu de ce am senzatia ca pe vremea aceea se faceau seriale mai bune, sau poate le vedeam cu alti ochi, avand un orizont mult mai limitat (si alta varsta...). Dar de Colombo ce ziceti? Pe asta cred ca l-au vazut mai multi, ca a mai fost difuzat in reluare relativ recent.
theo is offline   Reply With Quote sendpm.gif