Da... ce mesaj nostalgic am postat. Adevarul e ca nu mai am timp pentru serialele curente.
Am vazut asa:
Primele 3 episoade din ED (la prima difuzare, cand le dadeau seara pe la zece; apoi le-au reluat sambata dupa amiaza si-au sarit din schema) - mi-a placut foarte mult si sunt de acord cu cei care il apreciaza!
ALIAS cand il dadeau la o ora normala pentru oamenii care a doua zi merg la servici - mi-a placut si serialul in general si actrita principala in special -si eu ii doresc Golden Globe!
A mai fost un serial dragut pe PROTV: nu mai stiu cum se numea era cu o familie: tatal - dr. veterinar, fata cea mare - dr. de oameni, fata cea mica - casnica, cu un bebe fara tata, mama - moarta, dar cu aparitii in visele fetei cele mari! Ma relaxa enorm si era difuzat si la o ora acceptabila!
OOO! Si nu pot sa cred ca nu s-a pomenit aici de MASH (sau cel putin asa mi se pare mie)! MASH si SEINFELD mi se par cele mai bune sitcomuri posibile! Am ras enorm la MASH si cand l-a reluat Prima (ma rog, cand apucam sa-l vad)!
As vrea sa vad si eu WEST WING, dar cred ca va mai dura!