View Single Post
Old 13 Jan 2003, 13:31   #29
Ambra Blu
Banned

Ambra Blu

Quote:

Scuze pentru confuzie.

Ambra Blu, la ce universitate ai luat cursurile?
Si daca intrebarea mea nu e prea personala, care sunt motivele pentru care ai ales sa te intorci in tara?

cu simpatie,
Blizz

P.S. Daca poti face public raspunsul celei de a doua intrebari, am putea crea un topic "Intoarcerea in tara. Necesara pentru a face film?", antiteza la deja cunoscutul...

Nu e nimic out of the ordinary in preumblarile mele. Am facut cindva niste aplicatii pentru ceva film academies - dupa capul meu - si liberal arts, dupa alor mei. Cum tuition/ul. board/ul, etc sint scumpe, am ales-o si eu pe cea mai ieftina, care NU era in State. Am facut ceva Visual Communications si Cultural Anthropology, apoi am avut ceva neintelegeri cu cei care mi-au acordat bursa - mi se face rau sa mi le amintesc - si mi-au luat-o. Ceea ce am invatat - putin, fii sigur - am invatat din scoala de la colegii mai mari care faceau shorturi, aplicatii mm, etc. Am un mare regret ca, primind o invitatie de la NYFA summer school, nu am putut-o onora. Am ajuns in NY - work, work - dar nici macar nu am vazut studiourile. Oricum, sa nu crezi ca am facut eu ceva special sa primesc invitati de la NYFA. A fost suficient sa fill in an application form. Oricum, nu e intoarcerea in tara a lui Negulesco, nu? E doar a mea. daca te mai intereseaza ceva, scrie/mi un private message. Nu de alta, dar am ajuns sa fiu foarte paranoic de cind cu Google asta.

Prietenii stiu de ce.
:wink:
Ambra Blu is offline   sendpm.gif