View Single Post
Old 08 Jan 2003, 18:46   #118
Amyd
Guru

Amyd

Cornelia, eu inteleg ca e "copilul" tau si trebuie sa-l aperi, dar cred ca pui problema un pic gresit.

In primul rand, comparatia cu "Turnul..." sau "Binecuvantata..." e incorecta, imho, pentru ca oricat de proaste ar fi respectivele filme (si fara indoiala sunt... proaste), target-audience-ul lor este complet diferit fata de filmul tau.

Chiar tu ne-ai spus ca "Vlad" se vrea o premiera, o abordare originala (asta insemnand de fapt o abordare americana in premiera pe meleagurile noastre), atat ca realizare cat si ca promovare.

Daca lucrurile stau asa, atunci nu crezi ca e corect ca sa faci o comparatie cu filmul romanesc (care intamplator ruleaza simultan cu al tau) care se vrea cam echivalent in abordare, promovare si audienta? Ma refer binenteles tot la "Furia", care pana acum inregistreaza un numar aproape triplu de spectatori (si la fel sta situatia si la incasari) fata de "Vlad", desi ruleaza de cu o saptamana dupa el, precum si cu 2 copii mai putin.

Poate ti se pare o comparatie gresita, dar totusi tine cont ca nu am ales exemplul "Garcea" sa zicem, al carui succes la public este evident mult superior, ca sa pastram o masura relativ egala (adica aceiasi perioada de lansare).

Iar in al doilea rand, nu pot sa nu fiu de acord cu calexandru cand identifica apetitul spectatorilor (multi sau putini, in functie de perspectiva) pentru mitul Dracula si mai putin pentru ca este romanesc, original sau cu Adrian Popovici.

Salutari,
Andrei
Amyd is offline   Reply With Quote sendpm.gif