Quote:
On 2003-01-08 16:08, calexandru wrote:
Cornelia,
Nu crezi ca o mare parte din cei 21000 au fost adusi de mitul Dracula?Incomparabil cu vreun 'Turn din Pisa' sau orice altceva?
|
Cei 21000 au fost adusi de :
- dorinta de a vedea un film
- dorinta de a vedea un film romanesc
- dorinta de a vedea un prim film romanesc despre Dracula
- dorinta de a vedea un altfel de film poate si datorita campaniei facute ). Nici unul dintre voi nu a avut un "Bravo" macar pentru campania avuta care nu se compara cu a altui film romanesc. Pacat ca nu exista si educatia necesara pentru a percepe asa ceva.
Mai vrei ?
Stii care este ideea ? Voi nu ati inteles ca noi am incercat sa iesim din clisee. Nici nu conteaza daca nu am reusit , dupa voi. Conteaza ca am incercat. Cand veti incerca si voi sa aveti alta mentalitate ?
A! Si mai e ceva : am avut noroc de doua orase superbe Cluj si Timisoara , care au stiut sa-si respecte actorii si parte din echipa.Din cauza asta avem 21000. Si trebuie sa mai stii ca pentru noi faptul ca 21000 au venit sa vada ceea ce tu ai numit o porcarie si un atentat la cultura noastra e extraordinar. Nume sonore nu au reusit sa atraga atatia spectatori.Sincera sa fiu ma gandeam ca pentru Adrian Popovici se vor deplasa vreo 3000. Chiar si tu faci parte din acesti 21000. De ce te-ai dus ?
Daca crezi ca au venit pentru tombola te inseli. Cei din tara habar n-au avut de tombola pentru ca firma care a fost angajata sa faca lansarea ( anumite lucruri printre care si anuntul tombolei ) s-a comportat asa cum este normal pe plaiurile mioritice - adica a luat banii dar nu si-a facut treaba !
Cornelia