View Single Post
Old 07 Jan 2003, 19:46   #112
nolan
Novice

nolan

Pentru Cornelia.

Buna Draga Cornelia

Ai perfecta dreptate cu datul in cap la cei care VOR si POT sa faca.

Este surprinzator si debordant de tragic diferenta de aplicare a invidiei in ROmania. Aici invidia este transformata imediat in ambitia de a deveni mai bun decit cel care este "in top" - pe cind la ROMANICA lucrurile stau exact cum spui - hai sa ii dam in cap din frica competitie.

Vezi tu, din punctul meu de vedere adevarata COMPETITIE pentru dobitoci si mediocri este oglinda in care nu vor sa se vada de frica descoperiri de sine - ADICA NULITATE. Si atunci iese pe strada si bate toba de ALA de alA , numai , numai de a lua ochii lumi de la stupiditatea sa.

Este adevar sunt foarte multe tirguri de film internationale acum. Nu iti tin pumnii - se spune ca iti tin NOROCUL -dar ma rog pentru voi.

Despre Mihai.
Exista un fel de Festival in fiecare saptamina pe Sunset. La care participa numai oameni de "profil". Majoritatea tineri regizori, actori ,scenaristi etc - se vorbeste ,se fac placuri dar mai mult de atit se vizioaneaza filmele si se comenteaza reciproc.

Apoi din trei in trei luni se voteaza cel mai bun film, pe diferite categori, in functie de numarul de cerinte de revizoanare a filmului respectiv de catre public. TINTE BINE!
"I HOPE" a fost votat(prin cerinta publicului) de doua ori la rind CEL MAI BUN SCURT METRAJ" . Cererea de vizoanare de catre public a fost de 58 in doar 3 luni. Citeodata se cerea ca filmuletul sa fie proiectat de 2 sau 3 ori in aceasi noapte. EU care nu am nimic deaface cu fimul doar prin simplul fapt ca sunt roman si tot AM FOST FOARTE MINDRU.

Cit despre voi - de ficare data cit era urcat sa vorbesca despre film (Cum si ce) a pomenit de voi si printre altele, mai in gluma mai in serios le spunea ca: Doua lucruri nu s-ar fi intimplat fara cei de la ARTIS : Filmul nu ar fi fost facut, iar voi nu ati fi fost aici sa imi puneti atitea intrebari". Mihai, trebuie sa invete printre altele cum sa faca fata "faimei" pentru ca e foarte timid cind vine vorba de a sta pe scena in fata oamenilor si a vorbi despre el.

Asa ca nu stiu care iti sunt sursele si ce interese au dar stii cum e -lipsa de comunicare duce mereu la o terta parte care "indoaie" adevarul intodeauna.

Placere sa comunic cu tine. Sper sa ne mai "auzim".

Mult succes,
Madalin
nolan is offline   Reply With Quote sendpm.gif