Pentru Nolan ,
Multumesc pentru urari ! Cred ca nu v-a dura mult pana va ajunge in State , pentru ca de anul trecut am trimis casetele la multi distribuitori pe care ii stiam si deja am intrat in cateva negocieri. Lunile ianuarie si februarie sunt cele mai bune pentru vanzari de filme asa ca tine-ne pumnii. Ma bucur ca Mihai poate vorbi de bine de noi. De la altii am auzit invers. Asta-i viata! Poate ai dreptate , nu am citit cu atentie.
Oricum noi am vrut sa-l ajutam , sper ca si el considera ca am reusit si ii doresc mult succes. Daca il vezi spune-i ca mai existam si, daca crede ca i-am facut bine in putinul timp cat ne-am cunoscut - sa ne caute.
Ai dreptate in legatura cu Hollywood-ul. Dar intr-un fel se discuta acolo si din pacate ( ca in multe alte domenii ) altfel aici. Noi le stim pe toate , dar de facut fac putini , iar acelor care fac ... trebuie sa le dam in cap cat mai bine !!!! Asta a fost si motivul pentru care am vrut sa-l ajutam pe Mihai , cand am vazut ca multi i-au intors spatele .
Chiar vorbeam astazi cu cineva ca de vorbit de rau vorbesc doua categorii de oameni : cei care nu sunt in stare sa faca un lung metraj ( NU E O GLUMA !) si cei care sunt in meserie , nici ei nu ne-au lasat de-a lungul timpului cu gura cascata , dar din invidie vorbesc si ataca. Eu stiu doar ca subiectul filmului " Vlad ... , locurile de filmare , povestea scrisa de un american ( si hai sa fim seriosi - sunte cele mai simple povesti de film si cele mai usor de inteles ) si noutatea ca romanii pot face un film despre Dracula sunt convinsa ca ma vor ajuta sa vand acest film. Si ce inseamna sa fii producator ? Exact asta !
Multumesc inca odata pentru incurajari.
Cornelia Palos
|