View Single Post
Old 23 Dec 2002, 13:25   #104
io
Novice

io

Quote:
On 2002-12-20 17:17, crydead wrote:

Draga Cornelia Palos,
se pare ca nu cunosti ce inseamna spalare de bani. La filmele pe care le-ai numit poate fi vorba de deturnare de fonduri.

Draga CRYDEAD,
Eu stiu ce inseamna spalare de bani.Tocmai de aia am scris ce am scris.Intereseaza-te cum se inchid bugetele.Deturnare de fonduri poate sa fie in situatia in care tot bugetul iti este dat de CNC ( ceea ce nu se intampla ).Asa ca mai studiaza un pic. Esti pe drumul cel bun !

Cand am spus studiu de fezabilitate, ma refeream la o eventuala intelegere (existenta inainte de filmari) cu niste distribuitori (straini).

Stii cum se face chestia asta ? Faci afisul , tragi cateva cadre , faci muzica de generic si ... incerci sa faci o prevanzare! Iti dau o carte de citit. Dupa legea romana trebuie sa faci filmul , asa cum te-ai angajat. Iti urez succes daca vei vrea tu sa faci vreun film.
Mai am o intrebare: cum a reusit regizorul fara scoala de film sa primeasca fonduri de la ONC?

Mai , da Nicolaescu cand a facut primul film l-a intrebat cineva de scoala ? Incep sa cred ca in anumite puncte de vedere era mai bine inainte. Chiar crezi ca diploma conteaza ? Sa fim seriosi !
io is offline   Reply With Quote sendpm.gif