Thread: Occident
View Single Post
Old 09 Nov 2002, 23:25   #24
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
crydead,in general scenariile contin doar dialoguri.mai ales cele gen american, unde scenaristul nu are nici cea mai vaga idee daca gaseste un producator interesat de munca sa. evident Occident nu intra in categoria asta. intra in categoria filmelor regizate de scenarist. aceste filme, din ce stiu eu, contin mai multe informatii despre cadre, unghiuri de filmare, anumite indicatii scenice pentru actori etc. dar astea sunt doar concluziile la care am ajuns eu citind cateva scenarii. daca tu ai mai multe cunostinte in acest domeniu, chioar te-as ruga sa-mi spui si mie ce stii.

mie Occident nu mi s-a parut mediocru. ilustreaza foarte bine ideea centrala care mie mi se pare interesanta si as putea adauga, de actualitate. iar partea a treia mi se pare ca are o importanta foarte mare...multe lucruri se clarifica. cel mai important pentru mine a fost justificarea atitudinii lui Luci care nu reiesea din episoadele anterioare.

in ceea ce priveste revista Elle...sa nu uitam ca scrie marele critic de film: Alex Leo Serban care in loc sa-si foloseasca talentul si bafta ca a fost trimis la Cannes, si sa vada cat mai multe filme cu putinta, el alearga dupa staruri ofilite.
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif