Thread: Occident
View Single Post
Old 14 Oct 2002, 13:31   #14
Semaca
Veteran

Semaca

pt. ricutza:

Nu stiu ce sa mai zic. Nu vreau sa fac aici psihologie, mai ales ca nici n-am calificarea necesara, dar nu uita povestea cu piedestalul. Tu l-ai plasat pe Papadopol undeva foarte sus, si acum nu are unde s-o ia decat in jos.

Sa stii ca nu exista extreme: fiecare din noi are momente de prostie si momente de sclipitoare inteligenta, momente de inertie si momente de geniu, momente de curaj si momente de lasitate. Per ansamblu fiecare individ este o medie (cam ciudat cuvant, dar, ca sa citez din clasici, "n-am gasit alta rima") a toate acestea.

Deci gandeste-te ca, de fapt, tu l-ai prins pe baiatul asta in doua asemenea extreme. El probabil ca e pe undeva in zona de mijloc.

In alta ordine de idei, habar n-am cat castiga un actor principal intr-un film romanesc. S-ar putea sa fie mult mai putin decat un alt actor, care spune doua vorbe in "Cold Mountain", de exemplu.

pt. toni

Te rog n-o privi cu condescendenta pe ricutza. E persoana cu cel mai mult bun simt din forum, care forum e unul din cele mai "curate" pe care le stiu. Eu unul o apreciez foarte mult.

Referitor la "zalog": da.

Woody Allen

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Semaca pe 2002-10-14 14:31 ]</font>
Semaca is offline   Reply With Quote sendpm.gif