explicati-mi si mie ce compromisuri trebuie sa faca un actor care are 2 roluri principale in mai putin de doi ani de zile...daca nici omul asta n-are bani, atunci ce actor are?
in plus, eu nu eram suparata ca el joaca intr-o mizerie de emisiune...eram suparata ca joaca prost...este sters (partenera lui care este extrem de isterica si enervanta si proasta, efectiv il complexeaza), este plat, nu face un rol credibil...pare un actor mai mult decat mediocru...
in Occident este cu totul altceva...eu stiu ca totul depinde si de regizor...dar mi se pare ca in cazul lui se vede ce face regizorul si ce face omul talentat...adica eu m-am gandit de exemplu, la Mircea Diaconu(si pe el l-as fi vazut in rolul asta daca ar fi fost mai tanar) ...cu aceelasi regizor, cu aceeasi parteneri, el ar fi construit un alt personaj...ar fi accentuat mult mai mult doza de 'fraier' pe care o are Luci...
am citit in Cinema o expresie geniala care caracterza foarte bine acest personaj:un om caruia ii fusesera frante aripile....exact ideea asta o exprima Papadopol...si o exprima excelent...si face un rol extrem de complex...
asa ca iertati-ma ca vreau mai mult de la el!...toata lumea vede si spune ce talent are omul asta...mai ramane sa vada si sa inteleaga si el chestia asta...
|