Thread: Occident
View Single Post
Old 07 Oct 2002, 15:49   #6
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
mda...azi am avut "placerea" sa traiesc una din cele mai mari dezamagiri legate de un actor...dupa ce eram extrem de incantata de prestatia lui Alexandru Papadopol in Occident...
dupa ce imi spusesem ca in sfarsit chiar imi place un actor roman si ca omul asta poate sa ajunga foarte departe, mi-a trebuit sa dau din greseala pe postul Acasa...ca sa vad ce?...o emisiune/serial(n-as putea spune exact)infecta...fara subiect, fara replici cat de cat decente, fara decoruri, fara nimic...efectiv, m-am simtit torturata urmarind-o....preferam sa vad orice telenovela chiar si "In familie"...timp de jumatate de ora am refuzat sa cred a vad bine ecranul televizorului...pur si simplu am refuzat sa cred ca Alexandru Papadopol poate juca in asa ceva...binenteles ca a trebuit sa accept cruda realitate in momentul in care am vazut genericul de final...
si vreau sa va intreb si pe voi pentru ca eu nu gasesc nici un motiv plauzibil, de ce dupa ce omul asta face rolul din Occident, se apuca sa joace in emisiunea 2+2...de ce isi iroseste talentul facand mizerii...care este scopul, care este logica lui?
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif