Thread: Occident
View Single Post
Old 05 Oct 2002, 23:32   #3
ricutza
Babyface Killer

ricutza

Send a message via ICQ to ricutza Send a message via MSN to ricutza Send a message via Yahoo to ricutza
am azut si eu azi Occident...est5e superbg...intr-adevar e mult mai reusit decat Filantropica!
cred ca Alexandru Papadopol a devenit brusc actorul meu preferat roman...ar trebui totusi sa ma asigur vazand si Marfa si Banii...oricum este evident foarte talentat..pare atat de natural in tot ce face...si cand injura!
sunt atat de marcata de film...nici n-am mai fost in stare sa ma uit la altceva in seara asta...
intr-adevar muzica este foarte frumoasa si seamana ca stil cu cea din American Beauty...si filmul seamana cu Pulp Fiction insa se pastreaza suspansul pana in final si de fapt fiecare secventa aduce ceva nou in povestea lui Luci...adica episoadele nu sunt asa de separate ca in Pulp Fiction...
este foarte interesant articolul din revista Cinema despre Occident, scris de Mungiu...mi-a placut chiar foarte mult...ca si filmul de altfel...
deocamdata sunt foarte entuziasmata desi filmul este extrem de trist...in nici un caz nu este comedie(desi am ras o gramada)...
ricutza is offline   Reply With Quote sendpm.gif