View Single Post
Old 26 Sep 2002, 15:31   #39
Semaca
Veteran

Semaca

Mai oameni buni!! De ce va incapatanati voi sa vedeti lumea in alb si negru, cand ea e 99% gri! Fiecare are momente magice cand e admirat si momente proaste cand da cu bata-n balta.

Asa si Dl. Senator. Mie personal mi-au placut toate filmele lui pana la o anume varsta (a mea, nu a lui). De-aici si nick-name-u'. Acum am revazut cu placere "Nemuritorii"... poate o fi si Phoenix de vina.

Intr-adevar acu' ii pot parea celui ce le vizioneaza in premiera ca desuete, sau il pot face pe cel ce prefera filmele de arta sa strambe din nas.

Dar nu comparati filmele lui politiste cu ce-a facut Tarkovski in aceeasi perioada, ci cu filmele de actiune de la Hollywood din aceiasi ani. S-a batut atata moneda pe paralela Mihai - Braveheart. Cati ani ziceati sunt intre lansarile celor doua filme? Oricum, eu am fost surprins de asemanarea izbitoare intre scenele de lupta !

Din pacate, dupa revolutie n-a mai dat nimic important. Poate ca era stimulat tocmai de evitarea cenzurii si disimularea mesajului comunist asfel incat sa depaseasca cenzura, dar sa nu frizeze ridicolul.

Cred ca-i de-ajuns. Sunt tare curios daca mai e cineva de acord cu nuantele de gri!

Salutari!

Woody Allen
Semaca is offline   sendpm.gif