View Single Post
Old 02 Sep 2002, 13:07   #16
NoOne
Guru

NoOne

Send a message via Yahoo to NoOne
Oameni buni, oameni buni...!!! Nu va mai certati atata ca ma simt vinovat de a fi deschis acest subiect de discutie. N-as vrea sa creada lumea ca am lansat subiectul si apoi l-am lasat balta asa ca o sa-mi dau si eu cu parerea.
Unu: IMDB-ul (pentru cei care au tot scris despre el) este tare, am avut vreo cateva zile un complex de inferioritate cand incercam sa fac o paralela intre acel site si viitorul meu produs - din fericire mi-a trecut. Mi-am zis: "Cine o sa vrea programelul o sa-l aiba, cine nu - o sa se "multumeasca" (dur cuvant, nu?) cu internetul...".
Doi: O sa scriu si despre filmografia straina (chiar si despre cea din Hawaii sau Sudan) si despre filmografia autohtona atat timp cat o sa pot face rost de informatii. Cu alte cuvinte: am informatii despre filmele dinainte de '89 - scriu despre filmele dinainte de '89; am informatii despre filmele de dupa '89 - scriu despre filmele de dupa '89. Mai greu e cu cautatul informatiei si nu cu selectatul.
Trei: nu credeam ca intereseaza pe careva filmele de scurt metraj, clipurile si alte chestii de-astea. O sa fiu atent de-acum sa nu le omit.
Patru: Daca vreti putem incerca sa facem noi (iubitorii de cinema) o pagina de WEB in care sa ne punem toate ideile. Informatii despre cum se scrie un scenariu, cum se face regie, de unde putem cumpara scule cinematografice, etc... - lista ramane deschisa. Si ce e grozav, pagina va avea tot ce-i mai bun pentru ca va fi facuta de noi. Acum tot ce mai e nevoie e o persoana care sa inceapa proiectul iar noi sa-l putem contacta pentru a-i trimite informatii, pareri... APROPOS : VOI CE PARERE AVETI DE ASTA? SAU E UN ALT PROIECT SF-IST?
Cinci: multumiri inca o data celor care imi dau o mana de ajutor.
Sase: VA URMA!!!
NoOne is offline   Reply With Quote sendpm.gif