mie mi se pare perfect rolul asta pentru Jack Nicholson...perfect pentru apusul carierei lui...am mai spus cred, ca ma obisnuisem ca personajele interpretate de el, sa fie puternice...lucru care nu se mai verifica in The Pledge...mie imi place foarte mult chestia asta, pentru ca ma enerveaza sa vad ca un actor bun,incepe sa aiba roluri tipice...ma enerveaza sa vad limite intr-un actor(si nu numai...si in regizor, si in compozitor)...si incepusem sa vad limite in Jack Nicholson...adica puteai sa regaseti multe asemanari in personajele interpretate de el...
cat despre propaganda anti-tutun...nu am remarcat-o...ma uitam la film, ascultam muzica...recunosc ca ce scria pe sapca lui Jack Nicholson, ma interesa prea putin atata timp cat spunea ce spunea...
iar Sean Penn mi se pare un regizor care intr-adevar are ceva de spus...are o individualitate...poate ca inca mai are de lucrat in domeniul asta...poate ca mai are nevoie de experienta...dar deja mi se pare ca a depasit multi "monstrii sacrii" ai cinematografiei!
|