No dragilor, eu zic s'o lasam balta. Nu o sa va pot convinge si nici voi nu prea dati semene sa faceti progrese in a ma convinge pe mine. Si apoi mi se pare ca vorbim de lucruri diferite. Nu sunt interesat de valoare estetica a sentimentelor patriotice. Nu mai pot sa spun inca o data de ce.
Dar, stupoare!, imi plac filmele "cu violenta"... si imi displace profund "filmul de arta" (cu precadere Tarkovski, ha! stiu ca unii o sa sara in sus, da' discutia aici era de SN asa ca nu-i intereseaza).
Apropoul cu "bagajul mental" e destul de urat. Degustibus... Eu totusi sper ca in Romania sa nu se mai intample ce s-a intamplat. Ca sper degeaba... asta'i alta treaba. Asta nu ma impiedica sa imi dau silinta sa nu se mai intample.
Toate cele bune.
Central Scrutinizer
Log out!
PS Ca tot sunt la capitolul SN si am aflat ceva ce ma enervat azi, dati-mi voie sa-mi vars naduful aici sau mai bine zis sa'l impartasesc si voua: Agathon sa-i... beton, a hotarat se pare sa desfiinteze chempingurile de la 2 Mai si Vama Veche. Chipurile nu sunt igienice. Interpretarea mea: la 2 Mai a fost totdeauna o lume mai ciudata. Pe la Revolutie m-am intalnit cu multi prieteni sau doar cunoscuti care frecventau locul, cand a fost sa fie cu mitingul Pietii Universitatii a fost si mai si. FSN-ul si toate celelalte pardide derivate din el n'au cum sa aiba o inclinatie deosebita pentru oamenii ceia... asta daca le-o fi zis careva dar cum aud ca ei inca mai ascultau telefoanele, poate totusi sa fi auzit ca nu erau populari prin sanul respectivei societati. In fine asta nu conteaza prea mult. Dar unii si-au facut vile pe acolo. Or, cand ai vila pe faleza te cam scot din sarite ceilalti turisti, nu-i asa. Adica estu tu ditamai senatorul si nu poti sa te plimbi pe plaja ca te injura lumea... nasol. Asa sa Agathon sa-i... beton, a rezolvat problema: e lipsa de igiena. Chempingurile alea au mai fost desfiintate de Ceauseascu si ai lui odata dar tot nu au reusit definitiv sa le distruga... si nici lui Ceusescu se pare ca nu i-a priit. Acum eu sper ca si astia sa o pateasca la fel.
Va las pe voi sa ghiciti un senator cu o vila la 2 Mai care e fara doar si poate deranjat de campingul de alaturi. Informatie ajutatoare: a jucat in rolul lui Selim Pasa din Mihai Viteazul, un film romanesc care prezinta vitejia romanilor in lupta lor seculara de infaptuire a idealurilor milenare de unitare si independenta infaptute cu atata daruire de secretarul general al partidului comunist roman, tovarasul...
PPS. Stiti ce zicea de curand Dan Zamfirescu intr-un interviu: ca a colaborat cu securitatea din patriotism...
http://www.lumeam.ro/029959.html
halal patriotism! Va doresc sa nu dati in patima acestui tip de patriotism!