Angstel,
Web-ul e un mediu fascinant, intr-adevar. Am lucrat ca web developer, nu ca multimedia implementer, si am nostalgii de fiecare data cind ma trezesc in client server si nu web architecture. Eh, asta e viata!
Ce idee! Sa se predea video games design la IATC!!! Ati uitat ca e nevoie de programatori ca toate caracterele sa se miste? Sa se vor introduce cursuri de C++ si Java? Si de ce?
E atita competitie in video games industry si ai giants ca Sony, Blockbuster, Microsoft, e loc de o industrie romaneasca? Care ar fi piata?
Parerea mea e ca misiunea IATC-ul (sau cum se mai cheama) e sa produca regizori si scenaristi buni si, de ce nu, producatori. La ora actuala productia romaneasca de filme e asa cum e si din cauza ca numim regizori ca sefi la case de productie si in domenii in care ai nevoie de manageri.
Angstel, crezi ca pregatirea ta artistica e de ajuns pentru productia unui film? Doar daca se predau si cursuri de management la IATC. Asta ar fi GROZAV!(sic!) Gasesc interesant faptul ca actorii si regizorii tinjesc in final sa fie producatori. Eterna dorinta de a avea control asupra propriului destin!
|