View Single Post
Old 16 May 2002, 14:37   #22
angstel
Novice

angstel

amyd,

ce film e ala, fara urmariri si explozii si cu camera in punct fix? :smile: ca producator mai ales, o sa imi vreau si banii inapoi, si un profit, asa ca e musai sa am niscaiva secvente dure, deh :smile: cu draconismul, no problem, e a doua mea natura.

eu am intrat la scenaristica-filmologie, si dupa un an sau asa, pe carnetul de student scria ca studiez "comunicatii audiovizuale" (o idee nu prea rea pina la urma, ca mi-a facilitat intrarea in web design dupa ce am plecat; dar tin minte ca la vremea respectiva m-am simtit jignita rau.) inteleg dintr-un mesaj anterior ca nu s-a revenit la denumirea de "scenaristica" pentru nici una dintre sectii. oare sectia de comunicatii audio-vizuale a ajuns intre timp sa isi merite numele si sa includa si altceva decit scenaristica-filmologie? ca poate s-au schimbat deci si profii, si structura cursurilor si merita incercat. se face oare multimedia, web design, writing for interactive media (in special games?) ar fi interesant daca da. dar ma si intreb cine ar preda asemenea discipline, hehehe...

si partea grozava (si aspect important al motivatiei initiale cind am ales sectia) era ca la scenaristica-filmologie aveam cele mai multe ore cu domnul littera, pe care il audiasem in prealabil - ceea ce a reprezentat intr-adevar un mare privilegiu intelectual si a facut suportabil timpul petrecut acolo, pina la un punct. si aveam si mai multe ore cu domnul carabat.

deocamdata, planul meu ar fi sa vind citeva scenarii tari, si se zice ca de la al treilea film incolo produs si distribuit cu ceva succes, studiourile sint dispuse sa te lase si sa iti regizezi filmele urmatoare, daca insisti. sau apoi intru ca producator pe fir si imi fac de cap (gasesc eu un regizor care e dispus sa colaboreze in termenii mei, sa fim optimisti.) se pare ca e si mult mai usor sa break in prin scenaristica, cel putin la hollywood.

oricum, abia anul asta mi s-a retrezit cheful de film, dupa un love affair de multi ani cu web-ul. sper sa ma tina.

si succes tuturor!
angstel

p.s. printesa: you're cool, did ya know that? :smile:
ambra blu: sfatul meu ar fi sa gasesti un student intrat recent la sectia care te intereseaza care sa iti dea informatii despre examen si ce au avut de pregatit. din cite imi aduc aminte, pe linga literatura romana, era o lista de vreo douazeci de filme ce trebuiau vizionate, mmm, si... darn; nu mai stiu. dar examenul a fost lots of fun pentru mine. mai ales proba de scenaristica (cinci ore pentru un scenariu pe o tema data) si oralul (in care trebuia sa ii impresionezi pe cei trei membri ai juriului, iar domnii carabat si littera erau acolo, gata sa te fiarba la foc mic, excelenta experienta, ca de fapt toate examenele cu domnul littera, de neuitat.) am avut de discutat bob fosse, "all that jazz" si apoi m-au impins spre arhetipul prostituatei cu suflet de aur in film ("sweet charity", etc.) lots of fun, go for it! :smile:
angstel is offline   Reply With Quote sendpm.gif