View Single Post
Old 09 May 2002, 01:36   #8
angstel
Novice

angstel

eeei, "bai fratilor", daca asa se pune problema, cu "niste americani care NE cred dobitoci", cu "n-ati vazut destule filme la viata voastra", si "mai intrebati si pe altii", "bai fratilor...

paranoia asta romaneasca mai ales ma dezactiveaza total. de unde sa scoti replica la asa ceva? orice film isi vrea banii inapoi si de aceea e adus pe orice ecrane din lume; iar americanii nu cred dobitoci pe nimeni si nu incearca sa indoctrineze sau sa bage pe git nimanui nimic. ei isi fac filmele si le distribuie ca sa isi scoata profiturile; un point, c'est tout. ca sa nu mai zic ca in "hart's war" reuseau sa pice mai mult decit rau ca "americani" - ajunge un ss sa le demonstreze ca sint cam tot la fel de rasisti si elitisti ca si nemtii, la o adica? cum sa fie chiar o "porcarie" un film care trateaza onorabil drama pilotilor de la tuskegee?

cit despre "genul de oameni" care sintem fiecare, hmm. ma frig rau degetele la faza asta si mingea e la fileu frumos de tot pusa, dar ma abtin.

whatever, man...

angstel

p.s. o cronica haioasa din the washington post, da, si cu referinte la marcel iures, :smile: eu ma temeam ca e un reziduu de nationalism caraghios.

nici autorului cronicii nu i-a placut cine stie cit filmul, dar nici de "porcarie" nu il acuza. in ce ma priveste, admit ca fac greseala sa citesc inainte cartile dupa care se fac ecranizari si dupa aceea tind sa fiu mai receptiva la problematica, fie ea si prost redata in film. poate ar fi bine sa incerc sa inversez ordinea, dar ma indoiesc ca voi avea rabdarea.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: angstel pe 2002-05-09 03:22 ]</font>
angstel is offline   Reply With Quote sendpm.gif