Thread: Panic Room
View Single Post
Old 06 May 2002, 21:18   #9
i_matei
Veteran

i_matei

Am vazut filmul si pot spune ca este destul de dragut, oricum o optiune mult mai buna decat penibilitatea "Razboiul lui Tom Harte" care ne terorizeaza cinematografele zilele astea.

Conceptul prin care sunt prezentati realizatorii filmului este extrem de original si pot spune ca e unul din lucrurile care m-au impresionat in mod foarte placut.
Despre film in sine nu stiu ce as putea spune

- se cam abuzeaza de efecte de filmare (de stilul plimbarii camerei de filmare prin intreaga casa obtinandu-se un singur cadru) dar ce sa zic... asta e stilul lui Fincher si nu pot spune ca imi displace

- filmul are o poveste destul de subtire suspansul nu este totusi mentinut la cota la care mi-ar fi placut; punctul culminant al filmului nu exista, ci doar o intreaga derlare a unor situatii si rasturnari de situatii

- Jodie Foster joaca in nota ei obisnuita, adica destul de bine

- pe alocuri hotii dau dovada de o stupiditate iesita din comun mai ales personajul lui Jared Leto

- m-a fascinat si inteligenta "militianului" new yorkez, care parca deja se vedea detectiv in misiune. Aici Fincher a cam sarit calul...

- pentru ceea ce si-a propus filmul este cam lung astfel suspansul diluandu-se in mod semnificativ pe parcurs

... ca o concluzie, filmul este destul de bun, dar nu atat de bun pe cat m-as fi asteptat. Oricum este o optiune destul de buna, dar nici nu se apropie de alte filme renumite ale lui Fincher - Seven sau Fight Club
i_matei is offline   Reply With Quote sendpm.gif