View Single Post
Old 25 Mar 2002, 14:55   #27
Blizz
Veteran

Blizz

Poti spune Amyd ca "si asa mai departe", dar in ceea ce priveste Best Foreign imi permit sa te contrazic. "No Man's Land" are o miza mult mai importanta si are un umor mai sanatos decat cel din povestea bietei chelnerite pariziene care s-a vindecat de o mediocritate ca sa se imbolnaveasca de alta.
Eu personal am dat ca favorita pe Amelie incercand sa ghicesc optiunile lor, de multe ori "public oriented", dar sunt de departe de acord ca "No Man's Land" este un film mult mai important si impresia asta am avut-o imediat ce am vazut filmul. Si ca sa continui: americanii nu apar deloc in No Man's Land, numai forta de pace a O.N.U. (trupe engleze, franceze si germane)... asta asa ca sa mai renuntam la teoria conspiratiei.
Daca in schimb a fost o teorie a conspiratiei pentru No Man's Land (dificila, avand in vedere sistemul privat de votare) eu sunt de acord cu rezultatul.

Iar ca sa spui ca Best Editing e premiu de consolare pentru patriotismul american (daca americanii au patriotism demn de arata la Oscar, fi sigur ca Black Hawk Down lua premiul cel mare fara ca nimeni sa se simta vinovat), e ca si cum ai spune ca lui Sidney Poitier i s-a dat Oscarul de Onoare pentru ca e negru si trebuie sa li se inchida gura odata la negrii astia, fir'ar mama lor de negrii.

Ma rog, fiecare cu teoriile lui. Dar criticile facute la reactie, adesea sunt si cele mai neinspirate.

<font size=-1>[ Acest Mesaj a fost editat de: Blizz pe 2002-03-25 15:57 ]</font>
Blizz is offline   Reply With Quote sendpm.gif