![]() |
Filmele luate in vizor de Academia Europeana pentru "Oscarurile europene" 2012
47 de filme europene au atras atentia membrilor EFA. In luna noiembrie vom sti cum arata lista scurta pentru Oscarurile europene care se decerneaza pe 1 decembrie, in Malta. Pana atunci, sa vedem ce e cu filmele astea. O parte au avut premiera in Romania, altele ma fac sa ard de nerabdare sa le vad.
Iata o prezentare a filmelor AICI P.S. Am inceput cu Once Upon a Time In Anatolia pentru ca e filmul meu favorit din 2011:D |
Premiul Academiei Europene de Film pentru cel mai bun scurtmetraj - Superman, Spiderman sau Batman (Tudor Giurgiu). :)
|
E tot mai comercial Giurgiu. Bravo lui pentru premiu, mie nu mi-a spus nimic short-ul asta. Nici macar titlul nu are vreo legatura cu ceva, poate mi-a scapat momentul dar de Batman nici n-am observat sa se pomeneasca macar.
|
Cica:
Quote:
Mai multe, aci. Eu nu l-am vazut inca, dar am inteles c-ar fi tearjerker, de sezon. |
Originally Posted by Twinsen:
Hai mai Twinsen, nu ti-a dat si tie o lacrima in coltul ochiului? Si ce-ar fi fost in plus daca se mentiona si Batman? Ideea e foarte misto. Solutiile simple ale copiilor pentru lucruri complicate. Imposibil sa nu te faca sa zimbesti dracusorii astia cu chip de inger. |
Originally Posted by anaemona:
Oh si era sa uit: e un mod ieftin de face audienta. |
Si pentru ca efectul sa fie maxim, se adauga si un strop de Coldplay, how lame..Si-au facut bine temele baietii, cinste lor.
|
All times are GMT +2. The time now is 00:33. |