![]() |
Sexiest Man Alive
Sa vedem cine va iesi cel mai frumos barbat pe forumul Cinemagia!
|
dupa ce ai scris asta despre Hugh Jackman : Cel mai frumos actor dintre cei care sunt foarte cunoscuti si de prim rang! , si mai deschizi si topicul asta... deja intru la banuieli referitor la orientarea ta sexuala.
ma intreb de ce nu ai facut despre actrite... |
Eu mă întreb de ce Johnny Depp nu e pe acolo, când de fapt nu ar trebui să mă mai mire astfel de sondaje.
|
Originally Posted by vave:
|
Originally Posted by iiii:
|
Cine-i Jan Somerhalder? (stau ceva mai slab la capitolul cultura cinematografica)
|
Originally Posted by Liviu-:
|
Eu doar am copiat numele asa cum e trecut in poll. Pe bune, cine e? E actor?
|
|
A jucat in LOST.
dar de ce nu l-ai trecut si pe Michael Fassbender ? drolling Superb actor! |
Originally Posted by Aeryn_Sun:
|
=)) |
Daca intreb si de Tom Welling cred ca deja ma fac de ras :">
|
Eu s-ar putea sa-l stiu, dar sigur nu e gresit numele, nu e cumva Tom(Thomas) Willing? Dar avand in vedere ca acesta e mort, si nu prea imi pare a fi sexy, asa, mort...nu mai inteleg nimic.:|
Pollul se numeste Sexiest man alive, si vad numai nume de actori, cred ca e cu catch aha... |
Hai ma,cum sa nu-l stiti pe Tom Welling?N-a urmarit nimeni vreun episod din Smallville pe Procinema de-a lungul anilor?Chiar si din greseala tot prindeai cateva minute din serial.:))
|
Originally Posted by Kriss_Kringle:
|
tre să facem celebrity deathmatch: trent reznor vs. alan rickman, că tot au aluri asemănătoare
![]() ![]() |
Originally Posted by Malombra:
|
Trent pare sa fie fan Harry Poker si Careul de Asi.
De Halloween daca vine imbracat normal cred ca toata lumea ii zice:Hey,professor Snape,nice outfit!:)) |
Originally Posted by Aeryn_Sun:
Este vorba de Tom Welling care joaca in Smallville,toti actorii care sunt in poll sunt in viata.Daca faceam un poll pe aria "viu si mort" trebuia sa-l pun si pe Heath Ledger:)! |
All times are GMT +2. The time now is 21:42. |