![]() |
Filme Romanesti in 2012
Prea multe stiri nu au aparut, dar spicuim cateva titluri:
Tatal Fantoma in regia lui Lucian Georgescu - l-am vazut la TIFF, mi s-a parut cam slabut, dar in orice caz e lucrat altfel decat majoritatea filmelor romanesti pe care suntem obisnuiti sa le vedem. Ar mai fi "Visul lui Adalbert" regizat de Gabriel Achim "Ultimul Corupt al Romaniei" - Sergiu Nicolaescu "Undeva la Palilula" - Silviu Purcarete "Toata Lumea Din Familia Noastra" - Radu Jude "Despre Oameni si Melci" - Tudor Giurgiu "Primul Client" - Kiki Vasilescu La filmul din urma am lucrat ca asistent de productie si e programat sa fie lansat anul acesta sau cel tarziu la inceputul anului viitor. Are o pagina de Facebook, se vrea un film un action/thriller, bine promovat si realizat pentru marele public. |
Nu va prea intereseaza subiectul nu-i asa? O sa incerc sa va mai ispitesc putin cu o noua lista:
* Closer to the Moon – Nae Caranfil * Provizoriu – Cristian Mungiu * Despre oameni şi melci – Tudor Giurgiu * Toată lumea din familia noastră – Radu Jude * Domestic - Adrian Sitaru * Lupu - Bogdan Mustaţă * 365 de Revelioane – Paul Negoescu * Ipu – Convicted to Live – Bogdan Dreyer * La limita de jos a cerului – Igor Cobileanski * Tatăl-Fantomă – Lucian Georgescu * Visul lui Adalbert – Gabriel Achim * Şi caii sunt verzi pe pereţi – Dan Chişu * Undeva la Palilula – Silviu Purcărete * Micul spartan – Dragoş Iuga * Trei zile până la Crăciun – Radu Gabrea * Copil – miner – Alexandra Gulea * Portrete în pădure – Dinu Tănase * Ultimul corupt al României – Sergiu Nicolaescu http://theindustry.ro/cinece/2012/01...oiu-ujica-cie/ Un articol vast pe aceasta tema. |
Eu unu le aștept cel mai mult cel al lui Radu Jude, dar nu prea mă apuc să caut date despre ele. Când apar am să le văd sigur pe majoritatea.
Din cele de acolo am văzut numai Visul lui Adalbert și mi s-a părut chiar foarte bun chiar dacă nu țin cu Steaua. |
All times are GMT +2. The time now is 17:20. |