Cinemagia Forum

Cinemagia Forum (https://www.cinemagia.ro/forum/index.php)
-   Cafenea (https://www.cinemagia.ro/forum/forumdisplay.php?f=233)
-   -   reorganizare teritoriala (https://www.cinemagia.ro/forum/showthread.php?t=98061)

marllenn 18 Jun 2011 17:07

reorganizare teritoriala

Ce părere aveți de noua reorganizare teritorial-administrativă ? Sunteti de acord cu reorganizarea judetelor Romaniei? Pareri pro si contra:)

AmiloX 18 Jun 2011 17:20

Originally Posted by danonino:

Toata treaba este o vrajeala, nu se va intampla. Subiectul serveste drept un paravan pentru coruptia ostentativa de care da dovada puterea.

:-*

dragonfly_drk 18 Jun 2011 18:39

Amilo... are you gay? danonino is a boy....=))

marllenn 18 Jun 2011 18:41

:)) i-a pupat fundul :))=)) =)) =))

Gebeleizis 18 Jun 2011 21:14

Eu nu sunt de acod cu noua reorganizare teritoriala.

dragonfly_drk 18 Jun 2011 21:32

daca tot ati deschis topic despre chestia asta, va rog sa puneti si un link, ceva... pentru documentare... unii dintre noi traim in epoca de piatra si refuzam cu sargunita sa deschidem televizoarele cu lunile...

multumesc anticipat.

Cristina_ 18 Jun 2011 21:37

Eu vad reorganizarea teritoriala un subiect care are ca scop devierea de la alte probleme mai importante(criza economica).In plus,Basescu poate doreste ca prin aceasta noua reorgarnizare sa controleze mult mai usor sfera de influenta politica.Am vazut zilele trecute ca situatia se complica deorece UDMR vrea o alta distributie.Vor un tinut secuiesc.Este total absurd , ajungi sa fim condusi in propria tara de minoritati.Cunosc o persoana care i-a decedat sotul in spital si era foarte suparata deoarece doctorul care l-a supravegheat nu stia o boaba in romaneste.S-a intamplat in jud Mures.

Sorin87 18 Jun 2011 21:37

nu mai stiu ce sa mai faca parlamentarii si unu din ei a visat noaptea REORGANIZAREA TERITORIALA tipic romanesc:))

marllenn 18 Jun 2011 22:07

http://observator.ro/17-iulie-refere...ala-92421.html

Cristina_ 18 Jun 2011 22:22

Sper ca PDL+UDMR sa nu mai intre in parlament la alegeriile din 2012.Atunci sa ii vad eu in opozitie.

Liviu- 18 Jun 2011 22:27

Daca un partid nu intra in Parlament e ca si cum n-ar exista... nu mai are niciun sens sa vorbesti de opozitie.

Cristina_ 18 Jun 2011 22:33

Cei de la PDL mi se par genu de oameni care se cred mereu in fata, la putere.Asa imi doresc sa le vad expresia fetei cand vor intra in opozitie.Or sa aiba un soc teribil.

dragonfly_drk 18 Jun 2011 22:36

au fost in opozitie multa vreme, Cristina... iti pareau pe atunci niste socati?;)

is prea smecheri ca sa se socheze... din contra, o sa fie asa cum sunt si acum... niste vulpi care vor incerca sa ajunga la guvernare... si, in plus, va mai trece multa vreme pana sa ajunga PDL-ul in opozitie.. trust me, si de se desteapta Romania, la alegeri tot o sa se fure.;)

Cristina_ 18 Jun 2011 22:41

Chestia e ca ei mizeaza pe cadouri,dau pungi cu faina , galeti,ulei , etc.Si iti dai seama ce fonduri vor fi alocate pentru propaganda.Parca ultima data aveau 13-14%.Ce imi este teama sa nu prosteasca iarasi lumea sa urce la peste 30% cand vor fi alegerile.

Liviu- 18 Jun 2011 22:51

Cristina, pe ce lume traiesti? Toata lumea a facut, face si foarte probabil o sa faca in continuare "mita electorala". PSD, PDL si PNL au fost toate la guvernare in ultimii 10 ani si cu toate a mers prost, despre toate s-au spus exact aceleasi lucruri in timpul guvernarii lor, toate au fost criticate in acelasi fel. Toate au trecut prin opozitie si au facut acelasi lucru: sa arunce cu cat mai mult noroi in cei de la putere. Asta e meseria lor. Va purtati de parca v-ati nascut azi. Poporul asta e incredibil de amnezic...

SoX 18 Jun 2011 22:51

Originally Posted by Cristina_:

Sper ca PDL+UDMR sa nu mai intre in parlament la alegeriile din 2012.Atunci sa ii vad eu in opozitie.

E ca si cum ti-ai dori ca pastravul sa nu mai fie peste. :))

Liviu- 18 Jun 2011 22:53

Originally Posted by SoX:

Originally Posted by Cristina_:

E ca si cum ti-ai dori ca pastravul sa nu mai fie peste. :))

Eu cred ca vroia sa zica guvern... sau poate sa nu aiba majoritate in parlament. Altfel nu gasesc niciun sens...

Cristina_ 18 Jun 2011 22:57

Originally Posted by Liviu-:

Cristina, pe ce lume traiesti? Toata lumea a facut, face si foarte probabil o sa faca in continuare "mita electorala". PSD, PDL si PNL au fost toate la guvernare in ultimii 10 ani si cu toate a mers prost, despre toate s-au spus exact aceleasi lucruri in timpul guvernarii lor, toate au fost criticate in acelasi fel. Toate au trecut prin opozitie si au facut acelasi lucru: sa arunce cu cat mai mult noroi in cei de la putere. Asta e meseria lor. Va purtati de parca v-ati nascut azi. Poporul asta e incredibil de amnezic...

Eu cred ca ar fi o solutie ideala sa revina in tara familia regala.Atunci ar fi monarhie constitutionala.Dar nu se va ajunge la asa ceva deoarece majoritatea poporului este total aerian.

PS.Nici eu nu am incredere in nici un partid din Romania.

ghost90 18 Jun 2011 23:05

Sa nu uitam ca scumpul rege Mihai a vandut tara comunistilor.

Cristina_ 18 Jun 2011 23:06

Originally Posted by ghost90:

Sa nu uitam ca scumpul rege Mihai a vandut tara comunistilor.

Nu a vandut nici o tara rusilor in 1945.A fost obligat sa abdice.Nu ai vazut ce a patit Antonescu?

All times are GMT +2. The time now is 14:41.